Pompa Panas Sumber Udara 3Hp-30Hp pikeun Sistem Cai Panas Tengah

Katerangan pondok:

Urang ngahasilkeun leuwih ti 10 model efisiensi tinggipompa panas komérsial, rentang kakuatan tina pompa panas sumber hawa ieu ti 2Hp- 30Hp, kakuatan kaluaran panas ti 7 -130KW, aranjeunna tiasa nawiskeun Anjeun kamungkinan pilihan maksimum mendesain sistem pompa panas pikeun anjeun sentral proyék cai panas, kayaning proyék pikeun hotél, asrama sakola, asrama pabrik jeung rumah sakit, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran produk lengkep
Tipe: Pompa Panas Sumber Udara Panyimpenan / Tankless: Sirkulasi Pemanasan
Kapasitas pemanasan: 4,5-20KW Refrigerant: R410a / R417a / R407c / R22 / R134a
Kompresor: Copeland, Copeland Scroll Compressor Voltaseu: 220V 〜Inverter, 3800VAC/50Hz
Sasayogian tanaga: 50/60Hz fungsi: Pemanasan Imah, Pemanasan Ruang & Cai Panas, Pemanasan Cai Kolam Renang, Penyejukan Sareng DHW
Pulisi: 4.10-4.13 Penukar Panas: Shell Panas Exchanger
Évaporator: Emas Hidrofilik Aluminium Fin Suhu Ambient Gawé: Minus 5C-45C
Tipe Kompresor: Copeland Gulung Compressor warna: Bodas, kulawu
High Light: pompa panas sumber hawa pang éfisiénna, pompa panas badag  

Sabaraha biaya pompa panas tiasa ngahemat?

Salila cai pemanasan pompa panas, Unit pompa panas ngan meakeun ngeunaan 30% tina énergi (listrik) gumantung kana suhu hawa ambient, tapi dina waktos anu sareng, éta bisa nyerep tur mindahkeun ngeunaan 70% énergi bébas (panas) ti hawa, jadi dibandingkeun jeung manaskeun cai listrik tradisional, sumber hawa pompa panas manaskeun cai tiasa nyimpen ngeunaan 70% konsumsi kakuatan, éta hartina bisa ngahemat ngeunaan 70% ongkos pemanasan pikeun urang.

Kusabab ngirangan émisi karbon sareng ngirangan tagihan énergi penting pisan, seueur proyék cai panas komérsial atanapi industri nyobian nerapkeun pompa panas pikeun ngahontal solusi hemat biaya jangka panjang.Pompa panas sedeng sareng ageung parantos dianggo langkung seueur pikeun situs komersial sareng non-domestik sanés, ku cara masang pompa panas sumber hawa, strategi hemat biaya ieu tiasa salami 10-25 taun atanapi langkung lami.

struktur jero pompa panas
pompa panas sumber hawa

Kumaha ukuran pompa panas Abdi peryogi?

Lengkah 1: Mimiti kumaha ngitung cai anu anjeun peryogikeun?Aya hiji prinsip anu tiasa diturutan, nyandak hotél contona: biasana hiji jalma peryogi 50Liter cai panas unggal dinten, upami anjeun gaduh hotél leutik pikeun 10 kamar, unggal kamar nampi 2 jalmi per dinten, teras hiji dinten anjeun peryogi 50x 10 x 2 = 1000 Liter.

ukuran pompa panas nu peryogi.Mangga tingali gambar-gambar ieu:

1500L

3Hp

2000L-3000L

4Hp

3000L-4000L

5Hp

4000L-5000L

6.5Hp-7Hp

5000L-6000L

7Hp

6000L-8000L

7Hp-10Hp

struktur pompa panas

Fitur:

• efisiensi High, Maksimum nepi ka 75% hemat energi, dibandingkeun jeung pamanas cai konvensional kayaning boilers gas/minyak jeung pamanas cai listrik.

• Ékonomi, kirang ongkos ngajalankeun, ngan meakeun énergi saeutik pikeun compressor nu bisa dipake.

• Eco-friendly, euweuh gas knalpot, euweuh cai runtah lemes keur ngarugikeun lingkungan.

• Bubuk coated kabinét plat baja (kabinét stainless steel sadia).

• 24 jam timer jam, euweuh kahadiran manusa anu diperlukeun.

rinci ngeunaan pompa panas
komponén tina pompa panas

Modél

KGS-3

KGS-4

KGS-5-380

KGS-6.5

KGS-7

KGS-10

KGS-12

KGS-15

Daya Input(KW)

2.8

3.2

4.5

5.5

6.3

9.2

11

13

kakuatan pemanasan(KW)

11.5

13

18.5

33.5

26

38

45

53

Sasayogian tanaga

220/380V

380V / 3N / 50Hz

Suhu cai anu dipeunteun

55°C

Suhu Cai Max

60°C

Cairan sirkulasi M³ / H

2-2.5

2.5-3

3-4

4-5

4-5

7-8

8-10

9-12

Jumlah kompresor(SET

1

1

1

1

1

2

2

2

Ext.Diménsi
(MM)

L

695

695

706

706

706

1450

1450

1500

 

W

655

655

786

786

786

705

705

900

 

H

800

800

1000

1000

1000

1065

1065

1540

NW(KG)

80

85

120

130

135

250

250

310

Refrigerant

R22

Sambungan

DN25

DN40

Kasus Aplikasi

pompa panas sumber hawa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami