5KW-70KW hawa tiis Chillers Industrial Chiller

Katerangan pondok:

SolarShine KL séri chiller industri hawa-tiis nyaéta efisiensi tinggi, hemat energi jeung precision tinggi parabot refrigeration suhu konstan.


Rincian produk

Tag produk

chillers Industrial loba dipaké pikeun cooling parabot industri kayaning industri mesin, mesin suntik molding, sputtering instrumen, tungku vakum, mesin palapis, akselerator, jsb Ieu muterkeun hiji peran konci dina ngajaga operasi normal pakakas industri jeung mastikeun hirup layanan na.Kapasitas cooling of KL runtuyan hawa tiis chillers Bulan ti 5KW mun 70KW, nu pinuh bisa minuhan kaperluan cooling rupa parabot industri.

Runtuyan chillers hawa SolarShine ieu ngagunakeun efisiensi tinggi jeung compressor hemat energi, cocog jeung condenser kualitas luhur sarta evaporator, kalawan efisiensi tinggi, kinerja stabil, noise lemah sareng umur layanan panjang.Unit industri dikawasa sentral jeung dilengkepan rasio énergi compressor, nu bisa timely tur akurat ngadalikeun cocog kapasitas refrigeration jeung cooling beban unit, mastikeun operasi unit jeung efisiensi pangalusna sarta ngurangan biaya operasi.

Spésifikasi

Modél KL-2 KL-2.5 KL-3 KL-4 KL-5 KL-6.5 KL-7 KL-10 KL-12 KL-15 KL-20 KL-25 KL-30
Daya Total Kompresor (HP) 2 2.5 3 4 5 6.5 7 10 12 15 20 25 30
Kapasitas cooling (KW) 5.1 6.3 8.4 9.6 13.5 16.5 18.6 27 33 37.5 54 66 75
Daya Input (KW) 1.7 2.1 2.8 3.2 4.5 5.5 6.2 9 11 12.5 18 22 25
Sasayogian tanaga 220V / 50HZ 220 / 380V / 50HZ 380V / 3N / 50HZ
Suhu Cai Dipeunteun/
Min.Suhu cai
10 ℃ / 7 ℃
Kompresor Panasonic / Mitsubishi ganda moto Copeland ZW Gulung Compressor
Jumlah Compressors 1 1 1 1 1 1 1 2 2 2 4 4 4
Évaporator efisiensi tinggi coil evaporator
Kapasitas tangki cai évaporasi (L) 40 40 50 50 70 70 70 140 140 200 240 280 300
Kondenser U Bentuk U Bentuk U Bentuk U Bentuk U Bentuk U Bentuk U Bentuk L Bentuk L Bentuk Wangun V Wangun V Wangun V Wangun V
Daya (W) jeung Jumlah Fan 90 90 250 250 250 250 250 250*2 250*2 550*2 600*2 630*2 600*3
Refrigerant
Noise (dB) 60 60 60 60 60 65 65 80 80 80 80 80 80
Cooling Cai Inlet / Ukuran outlet DN25 DN25 DN25 DN25 DN25 DN25 DN25 DN40 DN40 DN40 DN50 DN50 DN65
Aliran pompa (m³ / h) 3 3 3 3 3 4 4 7 8.5 10.5 18 21 21
Diménsi (MM) 695 695 760 760 760 760 760 1500 1500 1500 1850 2000 2350
655 655 690 690 690 690 690 690 690 690 1000 1100 1100
850 850 1100 1100 1100 1100 1100 1080 1080 1080 1940 1920 1860
Beurat (KG) 76 80 90 95 120 130 135 280 290 360 560 600 680
Catetan: parameter kapasitas refrigerating luhur disebut hawa inlet cai chilled 12 ℃, hawa outlet 7 ℃, cooling hawa inlet cai 30 ℃ jeung hawa outlet 35 ℃.
Kusabab turun naek kaayaan kerja, kapasitas cooling unit bakal turun naek.

Rincian Chiller SolarShine Air Cooled

compressor tina hawa tiis chiller
chiller industri
chiller cai kualitas luhur
kumaha chiller cai dianggo_

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami