Tentang Kami

pompa panas solarshine

Émbaran parusahaan

Kami mangrupikeun supplier ahli produk hemat energi anu tiasa diperbaharui pikeun anjeun, eksportir produk termal surya sareng pompa panas ka dunya.
SolarShine specializes dina ngahasilkeun produk termal surya ti 2006, ayeuna geus jadi salah sahiji pamanas cai surya sarta pompa panas pabrik ngarah di Cina.SolarShine terus nyayogikeun jasa desain proyék profésional sareng produk pikeun pasar domestik sareng konsumén anu asalna ti langkung ti 30 nagara.

16 + taun pangalaman manufaktur profésional;6000+ proyék pemanasan cai panas; 200000+ pamanas cai panas atawa pompa panas pikeun imah.

Produk Anjeun bisa meuli ti kami kaasup kolektor surya, manaskeun cai surya, pompa panas, solar termal hibrid pompa panas Sistim manaskeun cai, chiller cai, tank gudang cai panas tur sagala asesoris pikeun sistem pemanasan cai panas.

SolarShine tiasa nyayogikeun anjeun produk sapertos:

1. Datar plat kolektor surya pikeun sistem cai panas surya.

2. Tabung vakum kolektor surya pikeun sistem cai panas surya.

3. Split atanapi ci manaskeun cai surya kalawan kolektor surya plat datar.

4. Compact manaskeun cai surya kalawan tube vakum kolektor surya.

5. Sumber hawa pompa panas pikeun proyék-proyék komérsial.

6. Hawa kana cai panas pompa manaskeun cai.

7. Low ambient hawa pompa panas pikeun wewengkon iklim tiis.

8. Kolam renang pompa panas pikeun kolam renang indoor atanapi outdoor.

9. chiller cai Industrial pikeun cooling cai.

10. Kreatif solar termal hibrid pompa panas Sistim pemanasan cai.

11. Tank neundeun cai panas, tanki panyangga.

12. Sadaya asesoris pikeun sistem manaskeun cai surya sarta sistem pompa panas, kayaning controller surya, pompa sirkulasi, pompa booster, tank ékspansi, valves, jsb

Naon pangrojong séjén anu anjeun kéngingkeun ti kami?

Urang nyadiakeun produksi OEM / ODM, bisa ngahasilkeun produk termal surya ngaropéa tur pompa panas nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa gambar desain.

Simkuring gaduh désainer profésional sarta technicians, anu boga pangalaman euyeub dina rarancang jeung instalasi pikeun imah atawa komérsial sistem pemanasan cai panas.Janten kami tiasa nyayogikeun solusi anu lengkep dumasar kana proyék anjeun, ngabantosan anjeun ngahémat biaya pameseran dina sistem manaskeun cai surya diy anjeun.

Anjeun tiasa langkung seueur inpormasi ngeunaan pompa panas surya atanapi pompa panas ku kunjunganSumber, atanapi ngahubungan kami kuinfo@solarshine01.comiraha anjeun gaduh patarosan atanapi patarosan.

Jeung Palanggan:

WechatIMG793
WechatIMG412
WechatIMG410
WechatIMG790
WechatIMG792
wanci
WechatIMG331
cof
WechatIMG794

Ngahadiran pameran:

WechatIMG784
2
WechatIMG785
WechatIMG788
WechatIMG789
WechatIMG336
WechatIMG339
WechatIMG782
WechatIMG338

Loading produk:

laoding manaskeun cai surya sarta pompa panas