Chiller Cai Industrial

  • 5KW-70KW hawa tiis Chillers Industrial Chiller

    5KW-70KW hawa tiis Chillers Industrial Chiller

    SolarShine KL séri chiller industri hawa-tiis nyaéta efisiensi tinggi, hemat energi jeung precision tinggi parabot refrigeration suhu konstan.

  • Hawa-tiis Chillers Tube-di-cangkang Tipe

    Hawa-tiis Chillers Tube-di-cangkang Tipe

    SolarShine Industrial Air-cooled Chiller Tube-in-Shell Type boga kapasitas cooling ti 9KW - 60KW, aranjeunna tiasa seueur dianggo dina plastik, electroplating, manufaktur éléktronik, industri farmasi sareng kimia, pamrosésan pangan sareng tempat industri anu sanés.

  • Chillers tiis hawa Spiral Tipe

    Chillers tiis hawa Spiral Tipe

    SolarShine Industrial Air-cooled Chiller Spiral Type ngagaduhan kapasitas penyejukan tina 15KW - 150KW, aranjeunna tiasa dianggo sacara lega dina plastik, éléktroplating, manufaktur éléktronik, industri farmasi sareng kimia, pamrosésan pangan sareng tempat industri sanés.

  • Chiller Industri Efisiensi Tinggi

    Chiller Industri Efisiensi Tinggi

    Industrial Chiller bisa loba dipaké dina plastik, electroplating, manufaktur éléktronik, farmasi jeung industri kimia, ngolah dahareun jeung tempat industri lianna, kitu ogé rupa-rupa sistem AC wangunan sipil kayaning hotél, mall jeung wangunan kantor.