Pompa Panas Suhu Ambient Low

  • -25 Gelar EVI Low Ambient Suhu Pompa Panas

    -25 Gelar EVI Low Ambient Suhu Pompa Panas

    SolarShine Low- Ambient- Suhu Sumber Panas Pompa Pemanasan + Refrigeration Unit Pasokan Dua arah dirancang pikeun pemanasan terpusat di daérah iklim tiis, pemanasan rumah tangga sareng cai panas sentral dina sagala rupa perusahaan sareng lembaga.

  • 3HP-30HP Low Ambient Suhu Sumber Udara Unit Pompa Panas

    3HP-30HP Low Ambient Suhu Sumber Udara Unit Pompa Panas

    Pompa Panas Sumber Udara Suhu Ambient Rendah SolarShine dirancang pikeun pemanasan cai panas / pemanasan lantai / pemanasan sareng pendinginan kipas….tiasa dianggo dina- 25 Low ambient temperature- 25 °C, kami gaduh kakuatan 3Hp- 30Hp rentang sadia.

  • Pompa Panas sareng Unit Refrigerasi pikeun Cai Panas sareng Pemanasan Lantai atanapi Penyejukan

    Pompa Panas sareng Unit Refrigerasi pikeun Cai Panas sareng Pemanasan Lantai atanapi Penyejukan

    Sumber Energi SolarShine Low- Ambient- Suhu dirancang pikeun daérah iklim tiis kalér pikeun pemanasan lantai, pemanasan terpusat, pemanasan rumah tangga sareng cai panas sentral dina sagala rupa perusahaan sareng lembaga.

  • 3HP Low Ambient Suhu Pompa Panas pikeun Wewengkon Tiis

    3HP Low Ambient Suhu Pompa Panas pikeun Wewengkon Tiis

    The 3HP hawa ambient low pompa panas sumber hawa bisa beroperasi normal dina lingkungan-suhu low - 25 ℃, cocog pikeun wewengkon iklim tiis.
    The kipas hawa panas tina-suhu low pompa panas sumber hawa adopts compressor dua-tahap kalawan kapasitas nyeuseup badag sarta kapasitas defrosting signifikan, ku kituna bisa tetep gawé normal di lingkungan-suhu lemah sareng nyadiakeun pemanasan hawa, pemanasan taneuh jeung cai panas pikeun wewengkon-suhu low.

  • 5HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    5HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    Téknologi pompa panas énergi hawa dipikacinta ku konsumén pikeun kaunggulan panyalindungan lingkungan, konservasi énergi, kaamanan sareng kanyamanan.SolarShine urang45000BTU5Pompa panas hawa ambient ultra low HP ogé tiasa beroperasi sacara normal dina -25 derajat, anu ngabéréskeun masalah anu pompa panas énergi hawa biasa henteu tiasa beroperasi kusabab lingkungan luar anu rendah.

  • 10HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    10HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    SolarShine 10HP Low Ambient Suhu Pompa Panasgeuskauntungan tinaseparation cai jeung listrik, euweuh gas runtah,no résidu runtah, aman jeung dipercaya, efisiensi tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan héjo.Tetep damel dina suhu ambient anu handap -25

  • 15HP Low Ambient Suhu Sumber Udara Pompa Panas

    15HP Low Ambient Suhu Sumber Udara Pompa Panas

    SolarShine 15HP Low Ambient Suhu Sumber Udara Pompa Panas boga kaunggulan euweuh gas runtah, euweuh résidu runtah, separation cai jeung listrik, dipercaya jeung aman, efisiensi tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan héjo.

  • 20HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    20HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    SolarShine 20HP Low Ambient Temperature Pompa Panas boga kaunggulan cai jeung listrik separation, euweuh gas runtah, euweuh résidu runtah, aman tur dipercaya, efisiensi tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan héjo.Tetep digawé dina suhu ambient low - 25 ℃

  • 25HP Low Ambient Suhu Pompa Panas pikeun Rumah Sakit

    25HP Low Ambient Suhu Pompa Panas pikeun Rumah Sakit

    SolarShine urang25HP Low ambient hawa hawa énergi pompa panas bisa ngahasilkeun panas ogé sanajan dina lingkungan -25 derajat.Teu diwatesan ku lingkungan suhu low, pilihan wijaksana pikeun pemanasan, cai panas sarta pemanasan lanté di wewengkon tiis.

  • 7HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    7HP Low Ambient Suhu Pompa Panas

    SolarShine's 7HP Low ambient temperature air energy pump heat can produce heat well even in the environment of -25 degrees.Teu diwatesan ku lingkungan suhu low, pilihan wijaksana pikeun pemanasan, cai panas sarta pemanasan lanté di wewengkon tiis.