Sumber

  • Naon bédana chiller hawa tiis sareng chiller cai tiis?

    Naon bédana chiller hawa tiis sareng chiller cai tiis?

    Chillers cai tiis jeung chillers hawa-tiis boga ciri sorangan, nu kudu dipilih nurutkeun lingkungan pamakéan béda, spasi, jeung kapasitas refrigerating tina chillers diperlukeun, kitu ogé kota béda jeung wewengkon.Beuki gedé wangunanna, diutamakeun...
    Maca deui
  • Léngkah-léngkah pamasangan pompa panas sumber hawa

    Léngkah-léngkah pamasangan pompa panas sumber hawa

    Ayeuna, aya utamana di handap rupa pamanas cai di pasar: pamanas cai surya, pamanas cai gas, pamanas cai listrik jeung sumber hawa manaskeun cai pompa panas.Diantara pamanas cai ieu, sumber hawa pompa panas mucunghul panganyarna, tapi oge nu pang populerna di th ...
    Maca deui
  • naon chiller industri?

    naon chiller industri?

    A chiller (alat sirkulasi cai cooling) mangrupakeun istilah umum pikeun alat nu ngatur hawa ku medarkeun cairan kayaning cai atawa sedeng panas salaku cairan cooling nu suhu disaluyukeun ku siklus refrigerant.Salian ngajaga suhu sagala rupa industri ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Kolektor Surya Plat Datar?12 Titik konci

    Kumaha Pilih Kolektor Surya Plat Datar?12 Titik konci

    Numutkeun kana laporan anu nembé dikaluarkeun tina industri tanaga surya Cina, volume penjualan koleksi solar panel datar ngahontal 7.017 juta méter pasagi dina 2021, ningkat 2.2% dibandingkeun sareng 2020 Koléktor surya plat datar beuki dipikaresep ku pasar.Fla...
    Maca deui
  • Pamasangan kolektor surya

    Pamasangan kolektor surya

    Kumaha carana masang kolektor surya pikeun pamanas cai surya atanapi sistem pemanasan cai sentral?1. Arah sareng cahaya kolektor (1) Arah pamasangan anu pangsaéna pikeun kolektor surya nyaéta 5 º di kiduleun Kulon.Nalika situs henteu tiasa nyumponan kaayaan ieu, éta tiasa dirobih dina jarak anu kirang ...
    Maca deui
  • Pamasangan Pemanas Cai Pompa Panas

    Pamasangan Pemanas Cai Pompa Panas

    Léngkah dasar tina pompa panas pamasangan manaskeun cai: 1. Positioning sahiji Unit pompa panas sarta nangtukeun posisi panempatan unit, utamana tempo bearing lantai jeung pangaruh tina inlet na outlet hawa tina unit.2. Pondasi bisa dijieun tina semén atawa c...
    Maca deui
  • Jinis Koléktor Surya

    Jinis Koléktor Surya

    Kolektor surya mangrupikeun alat konversi tanaga surya anu paling seueur dianggo, sareng aya jutaan anu dianggo di sakumna dunya.Koléktor surya tiasa digolongkeun kana dua jinis utama dumasar kana desain, nyaéta kolektor pelat datar sareng kolektor tabung-évakuasi, sareng anu terakhir dibagi deui kana ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngarancang Sistem Pemanasan Cai Panas Tengah Termal Surya?

    Kumaha Ngarancang Sistem Pemanasan Cai Panas Tengah Termal Surya?

    Sistem pemanasan cai sentral surya nyaéta sistem tatasurya pamisah, anu hartosna kolektor surya dihubungkeun sareng tangki panyimpen cai ngalangkungan pipa.Numutkeun bédana antara suhu cai tina kolektor surya jeung suhu cai tina tank cai, circula ...
    Maca deui
  • 47 Ngajaga Tip Pikeun Ngajaga Pamanas Cai Surya Hirupna Langkung Panjang

    47 Ngajaga Tip Pikeun Ngajaga Pamanas Cai Surya Hirupna Langkung Panjang

    Pemanas cai surya ayeuna mangrupikeun cara anu populer pikeun kéngingkeun cai panas.Kumaha manjangkeun umur jasa manaskeun cai surya?Ieu tips: 1. Nalika mandi, upami cai dina manaskeun cai surya geus dipaké nepi, bisa nyoco cai tiis pikeun sababaraha menit.Ngagunakeun prinsip sinking cai tiis tur panas w ...
    Maca deui
  • Naon bédana pompa panas sumber hawa, pompa panas sumber taneuh?

    Naon bédana pompa panas sumber hawa, pompa panas sumber taneuh?

    Nalika seueur konsumen mésér produk anu aya hubunganana sareng pompa panas, aranjeunna bakal mendakan yén seueur pabrik ngagaduhan rupa-rupa produk pompa panas sapertos pompa panas sumber cai, pompa panas sumber taneuh sareng pompa panas sumber hawa.Naon bedana tilu?Pompa panas sumber hawa Pompa panas sumber hawa ...
    Maca deui
  • Kumaha ukuran pompa panas sistem pemanasan cai sentral?

    Dina raraga masihan anjeun desain sistem cocog, mangga nawiskeun handap informasi nurutkeun sarat husus Anjeun: 1.Sabaraha jalma kudu ngagunakeun cai panas tina sistem ieu?2. Naon jenis konstruksi, kayaning hotél, asrama sakola ...
    Maca deui
  • Naon kit sistem pemanasan cai panas surya?

    Kumaha sistem pemanasan cai panas termal surya?Naon kit asesoris pikeun sistem pemanasan cai panas surya?Kami nyandak sistem 1000 liter sareng 1500 liter pikeun conto.Mangga unduh file PDFna.Ngundeur
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2