Nepi ka 90% Energy Saving Solar Hybrid Pompa Panas Sistem Cai Panas pikeun Sistem Cai Panas Tengah

Katerangan pondok:

The solar jeung pompa panas hibrid Sistim cai panas ngagabungkeun tanaga surya sarta énergi hawa pompa panas éféktif, sarta nyokot tanaga surya salaku prinsip desain, sarta énergi hawa pompa panas dipaké salaku suplement dina poé hujan jeung mendung kontinyu.Sistemna tiasa ngahémat énergi dugi ka 90% dibandingkeun sareng pemanasan listrik atanapi gas.


Rincian produk

Tag produk

Sistim ieu utamana dirancang pikeun suplai cai panas sentral komérsial, loba dipaké dina usaha jeung lembaga kalawan angka nu gede ngarupakeun pamaké cai, kayaning hotél badag, asrama murid, asrama pabrik, rumah sakit, salons kageulisan, kolam renang orok jeung saterusna.Kusabab paménta badag pikeun cai panas, investor hususna kudu mertimbangkeun biaya cai panas.

Tipe:

Low Ambient Suhu Sumber Udara Pompa Panas

Bahan perumahan:

Plastik, Lambaran galvanis

Panyimpenan / Tankless:

Sirkulasi Pemanasan

Pamasangan:

Freestanding, Tembok Dipasang / Freestanding

Paké:

Cai Panas / Pemanasan Lantai / Pemanasan Fancoil Sareng Penyejukan

Kapasitas pemanasan:

4.5-20KW

Refrigerant:

R410a / R417a / R407c / R22 / R134a

Kompresor:

Copeland, Copeland Scroll Compressor

Voltaseu:

220V~ Inverter, 3800VAC/50Hz

Sasayogian tanaga:

50/60Hz

fungsi:

Pemanasan Imah, Pemanasan Ruang & Cai Panas, Pemanasan Cai Kolam Renang, Penyejukan Sareng DHW

Pulisi:

4.10~ 4.13

Penukar Panas:

Shell Panas Exchanger

Évaporator:

Emas Hidrofilik Aluminium Fin

Suhu Ambient Gawé:

Minus -25C-45C

Tipe Kompresor:

Copeland Gulung Compressor

warna:

Bodas, kulawu

Aplikasi:

Jacuzzi Spa / kolam renang, hotél, komérsial sarta industri

Daya Input:

2,8- 30KW    

Cahaya luhur:

hawa tiis pompa panas, inverter sumber hawa pompa panas

SolarShine mangrupikeun perusahaan anu museurkeun kana panalungtikan, pamekaran, pabrik sareng promosi pompa panas hibrida solar sistem cai panas, anu tiasa masihan prioritas pinuh kana peran tanaga surya, kalayan logika kontrol anu langkung wajar, efisiensi anu langkung luhur, kinerja anu langkung stabil sareng dipercaya. , Laju gagalna handap sarta hirup layanan deui.

Éta ngahontal kombinasi sampurna énergi ganda sareng ngahémat seueur biaya cai panas pikeun sagala rupa usaha sareng lembaga.

Urang bisa nyadiakeun set lengkep pakakas, instalasi tur jasa debugging dina mode hiji-eureun pikeun tempat pamakéan béda jeung sarat. 

Kolektor Solar Panas Hibrid _Pompa Cai Panas _Sistem Pemanasan
tabung vakum solar hibrid pompa panas sistem cai panas

Urang bisa nyadiakeun set lengkep pakakas, instalasi tur jasa debugging dina mode hiji-eureun pikeun tempat pamakéan béda jeung sarat.

Prinsip kerja sistem pompa panas hibrid surya

Ku cara masang sistem ieu, pangguna tiasa nyetél suhu cai target anu béda-béda dumasar kana musim sareng kaayaan anu béda.Salaku conto, setel suhu target anu langkung handap dina usum panas sareng suhu anu langkung luhur dina usum tiis.Mesin utama disimpen dina modeu sayaga sapopoe, ngawaskeun suhu cai sapopoe sareng ngajaga suhu konstan suplai cai panas sapopoe.

Fitur produk:

1.Saving énergi nepi ka 90% ngabandingkeun jeung manaskeun cai biasa.

2.Perfectly ngamangpaatkeun tanaga surya sarta énergi hawa.

3.High efisien kolektor panel plat datar atawa kolektor tube vakum.

4. Ngajagi Lingkungan, anjeunna pompa panas cocog compressor efisiensi tinggi kalawan refrigerant R410 héjo.

sabaraha ongkos ngahemat kalawan solar jeung sistem pompa panas

5. Suplai cai panas iraha waé, sareng henteu kapangaruhan ku parobahan géografis sareng cuaca.

6. kontrol calakan, suhu cai bisa disaluyukeun sakumaha diperlukeun tur dikawasa ku mikro-komputer otomatis.

7. Sistim cai misah jeung listrik, reliabiliti jeung kaamanan.

komponén utama sistem pompa panas hibrid surya

Kasus aplikasi:

ngompa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami