Pompa Panas Kolam Renang

  • 25-50 HP Swimming Pool Heat Pump

    25-50 Pompa Panas Kolam Renang HP

    Pompa panas Kolam Renang SolarShine 25-50 HP mangrupikeun produk kualitas luhur anu dirancang pikeun kolam renang komérsial ageung sareng outdoor. 

    Unit séri pompa panas kolam renang Solarshine mangrupikeun jinis peralatan énggal pikeun manaskeun suhu konstan di kolam renang, ngalangkungan kaayaan "ngerakeun" ngandelkeun suluh mineral pikeun pemanasan suhu konstan dina jaman baheula. Kusabab résistansi korosi, investasi panukar panas panengah disimpen, sareng pamasanganana langkung saderhana.

  • 10-12 HP Swimming Pool Heat Pump

    10-12 HP Kolam Renang Pompa Panas

    SolarShine 10-12 HP Kolam renang pompa panas tiasa ngajaga suhu cai kolam renang dina kisaran suhu anu raoseun 38-40 ℃. Efisiensi komprehensif tina pompa panas kolam renang dugi ka 500%.

  • 5-7 HP Swimming Pool Heat Pump

    5-7 Pompa Panas Kolam Renang HP

    SolarShine 5-7 HP kolam renang pompa panas unit tiasa ngajaga suhu cai kolam renang dina kisaran suhu anu raoseun 38-40 ° Ckang mangrupikeun desain integral, struktur kompak, penampilan anu saé, rohangan anu dijajah alit, pamasangan anu merenah sareng fleksibel.

  • 1.5- 2Hp Small Swimming Pool Heat Pump for Personal House Pool

    1,5- 2Hp Kolam Renang Leutik Pompa Panas pikeun Kolam Renang Pribadi

    Pompa panas Kolam Renang 1.5- 2Hp SolarShine's mangrupikeun produk kualitas luhur anu dirancang pikeun kolam renang indoor atanapi outdoor. Unit pompa panas tiasa ngajaga suhu cai dina kisaran suhu anu raoseun 28- 30ºC. 

  • 2.6KW to 22KW Indoor and Outdoor Swimming Pool Heat Pump

    2.6KW dugi 22KW Pompa Panas Kolam Ruangan sareng Luar Ruangan

    Pompa panas kolam renang SolarShine dirancang pikeun pemanasan cai tina ukuran kolam renang anu béda-béda, kalebet kolam renang panto sareng kolam renang di panto, kolam renang alit atanapi kolam renang komersial ageung. Kami gaduh pompa tumpukan kolam renang séri ti2.6KW dugi ka 22KW / 3HP dugi ka 25HP sayogi.

  • 2.5- 4 HP Swimming Pool Heat Pump

    2,5- 4 Pompa Panas Kolam Renang HP

    Pompa panas SolarShine 2.5- 4 HP Kolam Renang mangrupikeun produk berkualitas tinggi anu dirancang pikeun kolam renang khusus di jero ruangan atanapi di luar ruangan. Éta cocog pikeun manaskeun sareng suhu konstan pikeun kolam renang, 22500 BTU -36000 BTU

  • 15-20 HP Swimming Pool Heat Pump

    15-20 HP Kolam Renang Pompa Panas

    SolarShine 15-20 HP Kolam renang pompa panas unit tiasa ngajaga suhu cai kolam renang dina kisaran suhu anu raoseun 38-40 ℃ tiasa ngahémat biaya pemanasan 4-5 kali dibandingkeun sareng alat-alat pemanasan énérgi tradisional sapertos manaskeun listrik atanapi pemanas ketel gas.

  • 3- 50Hp Swimming Pool Heat Pump for Large Commercial Pool

    Pompa Panas Kolam Renang 50-5H kanggo Kolam Renang Komérsial

    Pompa panas kolam renang SolarShine's 50-5Hp mangrupikeun produk kualitas luhur anu dirancang pikeun kolam renang komérsial ageung sareng outdoor.